Dış Mekan Fotoğraf Çekiminin Püf Noktaları

İşte açık hava fotoğrafçılığında organizasyonun püf noktaları;
-Doğal poz verebilmek adına samimi arkadaşlarınızın yanınızda olmasını faydalı olacaktır. Sizleri güldürecek, motive edecek kişileri tercih etmelisiniz. Bu kişiler aynı zamanda sizin gelinlikle kısıtlanmış hareket kabiliyetinizi de artıracaktır.
-Fotoğraf çekilirken başka konularla ilgilenmemeniz de sonucu olumlu yönde etkiler
- Poz verirken olabildiğince kendiniz gibi olun ve samimi pozlar vermeye özen gösterin.
- Partnerinizle birlikte verdiğiniz pozlarda mutlaka aynı konseptte durun.
- Havanın rüzgarlı olabileceğini göz önünde bulundurarak şemsiye almayı ihmal etmeyin. Saç spreyi de sert ya da ters rüzgarlarda imdadınıza yetişecektir.
- Çamur ya da yumuşak zeminler için mutlaka spor ayakkabınızı da yanınızda bulundurun.
- Düğün günleri çok yoğun ve tatlı bir koşuşturmacayla geçer. Dolayısıyla fotoğraf çekimini düğün mekanına yakın, ulaşımı kolay bir lokasyonda tercih etmeniz size ekstra vakit kazandıracaktır.
Düğün ve evlilik hazırlıklarına dair aradığınız birçok organizasyon firması, Kocaeli İdeal Ev Fuarı; 21-25 Mart’ta İDEV’de buluşuyor. Evlilik hazırlığı yapan çiftler aradıkları her şeyi İDEV 2018’de (Doğu Marmara 4. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı-Doğu Marmara 2. Gayrimenkul Fuarı-Doğu Marmara Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı) buluyor.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN