Doğru yatak odası dekorasyonu nasıl olmalı?

Yatak odasının;
  • Ergonomik ve kullanışlı dekorasyon oluşturmak için işe yataklarla başlamak gerekir. Yatağın kalitesi, kumaşı, yumuşaklığı ve modeli olduğu kadar konumu da önemlidir. Eğer odanızın güzel manzarası varsa yatağı pencereye karşı konumlandırmakta da yarar var.
  •
  • Elektronik eşya kullanmayı düşünüyorsanız, kitaplarınızı ve çalışma lambanızı baş ucunuzda tutmanızı sağlayan bir yatak modeli sizi daha rahat hissettirir.
  • Hem uyku saatleri için hem de çalışma ve dinlenme saatleri için odanın ışığı son derece önemlidir. Bu nedenle hem doğal ışıktan en iyi şekilde faydalanan bir dekorasyon hem de alternatif aydınlatma kaynakları bulundurmanızı tavsiye ederiz.
  • Yatak odasında parlak beyaz ışık, aşırı şatafat ve agresif renk kombinasyonları gibi gözü yoran detaylardan kaçınmak gerekir. Özellikle yatak odasını çalışma alanı olarak da kullanıyorsanız bu ayrıntılara dikkat etmeniz gerekecek.
İDEV Fuarı, Kocaeli’nde mobilya dünyasını tek bir çatı altında topluyor.  TÜYAP, Fuarı Kocaeli’nde 4. Kez kapılarını aralıyor. 21-25 Mart’ta evlilik hazırlığı yapan çiftler aradıkları yatak odası ve aksesuarları İDEV 2018’de (Doğu Marmara 4. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı-Doğu Marmara 2. Gayrimenkul Fuarı-Doğu Marmara Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı) buluyor.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN