İDEV 2017 Fuarı kapılarını açmaya hazırlanıyor

EVLENECEK VE EVİNİ YENİLEYECEKLERİN TÜM İHTİYAÇLARI TEK ÇATI ALTINDA

İDEV 2017 Fuarı kapılarını açmaya hazırlanıyor

TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. tarafından 27-30 Nisan 2017 tarihlerinde Kocaeli’de düzenlenecek İDEV Fuarları, iç tüketimi tetikleyerek bölge ekonomisine canlılık getirecek

TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. tarafından Kocaeli Ticaret Odası işbirliği; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Kocaeli Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve Kocaeli Müteahhitler Birliği’nin değerli destekleri ile İDEV 2017 - 3. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi'nde  27 - 30 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek.
Gerçekleşecek fuarların evlenecekler, eşyalarını yenileyecekler ve ev almak isteyenler için büyük bir fırsat olduğunu belirten TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş Genel Müdürü Cihat Alagöz sözlerini şöyle devam ettirdi: “Evlilik hazırlıkları yapanlar için oldukça yoğun ve yorucu geçen süreci, onlarca konu başlığına ilişkin yüzlerce seçeneği tek çatı altında sunacağımız İDEV Fuarı ile kolaylaştırıyoruz. Birbirinden önemli tasarımcıların koleksiyonlarının sergileneceği Fuarımızda; ziyaretçiler, fuara özel kampanyalardan faydalanabilecekler.” Alagöz, katılımcı firmaların yoğun ilgisinden memnun olduklarını vurgulayarak, “Katılımcı firmalarımız, fuarımıza büyük bir özenle hazırlanıyorlar. En yeni, en güzel ürünlerinden örnekleri, en şık modellerini bu fuarda sergileyecekler” dedi.
Kocaeli başta olmak üzere Doğu Marmara Bölgesi’nin en gözde konut projelerinin sergileneceği Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı’nda ise, Türkiye’nin dört bir tarafından gelecek ziyaretçileri bu projelerle buluşturmayı hedeflediklerini anlatan Cihat Alagöz, “TÜYAP yurtdışı ofislerimiz kanalıyla yürütmekte olduğumuz çalışmalar kapsamında, başta Körfez ülkeleri olmak üzere yurtdışından alım heyeti organizasyonu gerçekleştireceğiz. Nitelikli alıcılardan müteşekkil olmasını hedeflediğimiz yabancı ziyaretçilerimizin önemli iş bağlantıları yapmalarını öngörüyoruz” şeklinde konuştu.
Girişlerin ücretsiz olacağı fuarlar, 27-28-29 Nisan 2017 tarihlerinde 10.00-20.00, 30 Nisan 2017 tarihinde 10.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır.
Ayrıntılı bilgi için www.idevfuari.com ve www.dogumarmaragayrimenkulfuari.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

İDEV Fuarı’nın Kapsamı: Gelinlik ve Moda Evleri, Organizasyon Firmaları, Oteller ve Restoranlar, Düğün Salonları, Fotoğraf Stüdyoları, Çeyiz Firmaları, Ev Tekstili, Mobilya, Beyaz Eşya, Zücaciye, Mutfak Banyo Ekipmanları, Halı ve Dekorasyon Ürünleri, Çiçekçiler, Kuaför ve Güzellik salonları, Ayakkabı, Çanta, İç giyim, Hazır Giyim, Takı ve Kuyumcular.

Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı’nın Kapsamı: Konut ve işyeri projeleri, Topu konut ve villa projeleri, İş merkezleri ve rezidanslar, Arsa Ofisleri, Kooperatifler, Devremülk satış firmaları, Maket tasarım firmaları, Danışmanlık ve aracılık firmaları, Banka ve finans kurumları, Mimarlık, müteahhitlik firmaları, Yatırımcılar.

TÜYAP ANADOLU FUARLARI A.Ş
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN